RADOVAN CONSTRUCT

Calitate - Seriozitate - Profesionalism si Performanta

 


"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Parteneri

PUNȚI COMUNITARE


Punți Comunitare își propune să crească gradul de ocupare pentru persoane ce aparțin grupurilor vulnerabile din comunități rurale și urbane prin dezvoltarea a 7 noi Structuri de Economie Socială (SES) ce vor valorifica potențialul de dezvoltare la nivel local.

Cele 7 noi SES-uri vor fi înființate și dezvoltate în Abrud, Blaj, Ighiu (jud. Alba), Sânpetru, Brașov (jud. Brașov), Apahida, Sic (jud. Cluj) și au rolul de a ajuta la valorificarea forței de muncă locală, oferind noi oportunități de ocupare pentru persoanele din grupurile vulnerabile, facilitând accesul acestora la resursele și serviciile comunității.

 

 Detalii partener 

Keops Construct Solution


Keops Construct Solution ofera servicii în domeniul construcțiilor, pentru executarea lucrărilor solicitate de către terți. Clienții vor beneficia de lucrări de calitate, la prețuri accesibile, predate în termenele stabilite prin contract.

Keops Construct Solution are în vedere crearea și dezvoltarea oportunităților de ocupare pe piața muncii, cu precadere in domeniul constructiilor, a persoanelor aparținand grupurilor vulnerabile, promovarea dezvoltării locale prin cetățenia activă precum și cooperarea și solidaritatea socială.

 

 Detalii partener 

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

ASOCIATIA RADOVAN CONSTRUCT 

Sat Sard, Comuna Ighiu, Nr.431

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel.0754592103

 

Termeni si Conditii 

 

Copyright Asociatia Radovan Construct © 2015